Totaalafbouw bij Murre-de Visser

Totaalafbouw bij Murre-de Visser houdt in dat we de volledige projectafwerking voor u uit handen nemen. Naast de plaatsing van vloeren, wanden en plafonds gaat het daarbij ook om timmer-, schilder- en stucwerk, betegelen, het aanbrengen van vloerbedekking, het monteren van vensterbanken en het plaatsen van pantry’s. Indien gewenst nemen we bovendien de coördinatie van E- en W-installatiewerkzaamheden op ons.

Voordelen totaalafbouw

  • Korte lijnen
  • Efficiënter afbouwproces
  • Kostenbesparend
  • Minder risico’s
  • Minder eigen mankracht nodig

Totaalafbouw met strakke planning

Murre-de Visser staat bekend om het realiseren van een strakke planning. We hebben er alle mankracht, coördinatie skills en expertise voor in huis en misschien nog wel belangrijker: de ijzersterke wil om onze afspraken na te komen. Wanneer we de totaalafbouw van uw project verzorgen, zijn we hier optimaal toe in staat.

Coördinatie volledige projectafbouw

In de afbouwfase van uw project zijn naast ons als afwerkingsbedrijf ook E- en W-installateurs aan zet. Murre-de Visser zorgt voor een goede coördinatie van alle partijen. Werken met een LEAN proces heeft onze voorkeur. Dankzij een slimme planning, waarbij alle partijen betrokken zijn en werkzaamheden in de juiste volgorde worden uitgevoerd, kan iedereen efficiënt werken en komen er geen onnodige herstelwerkzaamheden voor.

Een voorbeeld: Bij het bouwen van een metalstudwand plaatst Murre-de Visser het metalen profiel en zorgt dat installateurs op hun beurt het kabel- en leidingwerk erin kunnen aanbrengen. Met eventuele brandpreventie (brand- en rookwerende afdichtingen van doorvoeren) wordt ook meteen rekening gehouden. Pas daarna plaatsen wij de panelen en werken we de wand af.

Kostenbesparing en kwaliteitsverhoging door projectafbouw bij één partij

Murre-de Visser zorgt voor een gestroomlijnd werkproces waarin foutmarges worden geminimaliseerd en tijdsbesparingen worden gerealiseerd. Het resultaat: kostenbesparing en de hoogst mogelijke kwaliteit van uw eindproduct.

Totaalafbouw

Murre-de Visser is dé specialist in totaalafbouw. Op deze pagina leggen we uit wat u van ons mag verwachten. Heeft u echter alleen wanden, plafonds of vloeren nodig? En zoekt u een expert die u hierin de best mogelijke oplossing biedt? Ook dan is Murre-de Visser u graag van dienst. We hebben alle kennis in huis om u over de beste optie voor uw project te adviseren en het vakmanschap om deze te realiseren. Daarbij werken we goed samen met de andere partijen in uw project.

Vragen? Wij helpen u graag!