Onze oorsprong

Murre – de Visser Brandpreventie is in 2007 ontstaan als extra bedrijfstak van Murre – de Visser Afbouwsystemen. Afbouwwerkzaamheden kennen namelijk veel raakvlakken met brandpreventie. Net als onze collega’s staan we bekend om onze korte communicatielijnen, het nakomen van afspraken, het waarmaken van beloften en het actief meedenken met onze klanten.

Brandpreventie is echter ook een vak apart waar echt specialisme voor nodig is. We hebben hier dan ook aparte experts en monteurs voor opgesteld staan. Op deze manier zijn we in staat om een compleet pakket met mooi afgewerkte en waar nodig brandwerende wanden, plafonds, daken en doorvoeringen te realiseren.

Onze werkwijze

Vroegtijdig betrokken

We zijn het liefst zo vroeg mogelijk betrokken bij uw project om zo brandpreventie te optimaliseren en de kosten te minimaliseren.

Oplossingsgericht

Dankzij onze kennis en ervaring zijn we in staat voor iedere uitdaging een oplossing te vinden. In ons vindt u de deskundige partner die niet terugdeinst voor uitdagingen, maar deze juist vol enthousiasme tegemoet treedt.

Doortastend

We zijn ook eerlijk over wat echt niet kan. In die gevallen komen we proactief met alternatieve oplossingen en overleggen we met u en eventueel de Veiligheidsregio of de maximaal haalbare brandpreventie toelaatbaar is. Hier weten we altijd wel een weg in te vinden.

Brandpreventie anno nu

Murre – de Visser hanteert de nieuwste brandpreventieproducten en -methoden en helpt actief mee aan nieuwe innovaties. In nauwe samenwerking met producenten zorgen we voor steeds betere gecertificeerde brandpreventieproducten en -methoden.

Actief in Zeeland en ver daarbuiten

Als specialist brandpreventie zijn we door onze vestiging in Middelburg dé deskundige partij in Zeeland. Maar ook ver daarbuiten zorgt Murre – de Visser voor vakwerk in brandpreventie. We zijn als brandpreventiebedrijf ook actief in Brabant en Zuid-Holland, maar gaan voor onze klanten met plezier nog verder van huis, bijvoorbeeld richting België, Utrecht en zelfs Groningen.

Actief in alle branches

Murre – de Visser zorgt voor brand- en rookwerende oplossingen in woningen, appartementencomplexen, bedrijfspanden, zorglocaties, scholen en andere overheidsgebouwen. We werken mee in nieuwbouwprojecten, renovaties en verduurzamingstrajecten en weten voor iedere situatie de juiste brandpreventieoplossingen te vinden.

Werken bij Murre – de Visser Brandpreventie

Werken in brandpreventie. Wat moet je je daarbij voorstellen? Het is niet gek als je daar het antwoord niet op weet. Op de gemiddelde technische opleiding leer je er net de basis over. Maar geloof ons: er gaat een bijzonder interessante wereld achter brandpreventie schuil!

Je krijgt te maken met een enorme variatie aan projecten. De ene keer werk je in een monumentaal pand, de andere keer sta je op de bouw. Altijd zijn er nieuwe uitdagingen in hoe je een ruimte of doorvoer brandwerend kunt krijgen. De projecten wisselen elkaar snel af. Vaak sta je iedere week weer op een nieuwe werkplek met nieuwe mensen en nieuwe uitdagingen.

Vind je een bepaald type werk het leukst? Bij Murre – de Visser houden we daar rekening mee en proberen we je zoveel mogelijk in te zetten op de werkzaamheden die goed bij jouw interesses en expertise passen.

En verder… bemoeien we ons nergens mee. Jij krijgt de vrijheid om zelfstandig je werk te doen en je eigen klussen te klaren. Natuurlijk kun je voor vragen of ondersteuning altijd terecht bij je collega’s. En voor een geintje ook. Bij Murre – de Visser Brandpreventie kom je terecht in een gezellige club, soms iets té gezellig. Maar samen krijgen we elke klus weer voor elkaar.

Check onze vacatures en kom gerust eens een dagje meelopen om te zien of het wat voor je is.

Samen brand beheersbaar maken

Murre – de Visser denkt graag mee in de aanloop- en ontwerpfase van uw project. Niet om onze plek op te eisen of diensten te verkopen, maar om als waardevol gesprekspartner uw project soepel en (kosten)efficiënt te laten verlopen, inclusief wat nodig is voor brandpreventie. We signaleren knelpunten en denken oplossingsgericht mee in verbeterkansen. Die kunt u dan tijdig doorvoeren, zodat u achteraf niet tegen verrassingen in onmogelijkheden in brandpreventie aanloopt. Zo maken we samen brand beheersbaar.