Murre – de Visser Brandpreventie maakt uw pand veiliger

Al sinds 2007 is Murre – de Visser Brandpreventie het aangewezen bedrijf om uw pand veiliger te maken  op het gebied van de bouwkundige brandpreventie. Wij zijn het bedrijf in Zeeland met de parate kennis om uw pand écht brandveilig op te leveren. Wij voeren ons werk uit volgens de wettelijke brandveiligheidsregels. Alleen dan kunnen we uw veiligheid garanderen.

Kwaliteitsgarantie

Murre – de Visser Brandpreventie hecht veel waarde aan het uitvoeren van onze werkzaamheden volgens de wettelijke normen, eisen en testrapporten. Om die reden bellen eigenaren en instanties vaak naar Murre – de Visser Brandpreventie voor een inspectie en opname. We ondersteunen van A tot Z in de bestaande bouw. Eerst brengen we het gebouw in kaart, zodat hierna de klant volledig ontzorgt kan worden. We staan klaar voor de klant, luisteren naar de aannemer en leveren mooie en veilige projecten op.

‘Bij Murre - de Visser leveren we kwaliteit. We leveren brandveilige oplossingen altijd binnen de afgesproken tijd.’

Murre – de Visser Afbouwsystemen

Murre – de Visser Brandpreventie is in 2007 ontstaan vanuit Murre – de Visser Afbouwsystemen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het leveren en monteren van afbouwsystemen. Door een toenemende vraag naar brandwerende oplossingen is Murre – de Visser Brandpreventie gestart. De grote overlap in werkzaamheden maakt de bedrijven waardevolle partners. Benieuwd naar de werkzaamheden van Murre – de Visser Afbouwsystemen? Bekijk dan snel de website.