Brandwerende coatings

Waar draagconstructies in het zicht blijven, wilt u een nette afwerking van het brandwerend materiaal. Waar mogelijk werkt Murre – de Visser in die gevallen met brandwerende coating. Brandwerende coating is geschikt voor met name stalen en betonnen draagconstructies.

Een brandwerende coating zwelt op bij hitte en zorgt ervoor dat de onderliggende constructie voor een bepaalde tijd tegen de hitte van een brand beschermd wordt tegen bezwijken. Het gaat vaak om een bescherming van 30, 60, 90 of 120 minuten, afhankelijk van wat de normen in een specifieke situatie voorschrijven. Murre – de Visser kent de normen en heeft voor iedere situatie de juiste coatingoplossing.

We kiezen ervoor om de brandwerende coating waar mogelijk te spuiten in plaats van met de verfroller aan te brengen. Zo zorgen we voor een extra mooi en strak resultaat en een hoger kwaliteitsniveau van de brandwerende eigenschappen.

Contact

Uw staal brandwerend coaten? Murre – de Visser zorgt voor een goede toepassing en esthetisch hoogwaardige afwerking. Neem contact met ons op via 0118 – 67 00 75 of brandpreventie@murre-devisser.nl. We zijn u graag van dienst.