Onze oorsprong

Twee vrienden in een skilift. Zo is Murre-de Visser in 2001 ontstaan. Oprichters Arjan Murre en Gert-Jan de Visser volgden voorheen samen de opleiding HTS Bouwkunde en hadden afzonderlijk van elkaar al een mooie carrière in de bouwsector opgebouwd. ‘Maar dit kunnen we samen beter’, was de conclusie in de skilift. Of dat de juiste was? Oordeelt u zelf. Murre-de Visser is inmiddels de grootste afbouwspecialist van Zeeland, dé kenner op het gebied van akoestiek en de trotse bezitter van een groeiende portefeuille aan lange termijnrelaties.

Murre- de Visser maakt het waar

Bij Murre-de Visser maken we waar wat we beloven. Dat is onze grootste kracht, naast het feit dat we snel schakelen en geen uitdaging uit de weg gaan. Dankzij voldoende capaciteit, kennis, ervaring en grote voorraden kunnen we iedere klus aan, hoe complex of groot ook. Het resultaat is steeds hetzelfde: afbouw van hoogstaande kwaliteit binnen de gestelde termijn.

Onze werkwijze

Kenmerkend voor onze werkwijze is onze planning. We wachten niet af tot vijf voor twaalf, maar lopen juist op de klok vooruit. Ook zorgen we ervoor dat alle werkzaamheden, zoals framebouw, isolatie, beplating en eindafwerking, naadloos op elkaar aansluiten voor een soepel en snel proces. Hierbij stemmen we onze werkzaamheden zo goed mogelijk af met die van andere betrokken partijen, zoals installateurs. Wanneer de eindfase van een project in zicht komt, hoeven wij vaak slechts nog de puntjes op de i te zetten.

Totaalafbouw

Murre- de Visser is in staat om de complete afbouw voor u uit handen te nemen. Sterker nog, totaalafbouw is wat we het liefste doen. Zo hebben we alles in eigen hand en kunnen we een strakke planning en soepel afbouwproces garanderen. Dit komt niet alleen de snelheid, maar ook de kostprijs en kwaliteit van het eindproduct ten goede.

Duurzaamheid

Is duurzaamheid bij uw project een belangrijke factor? Bij Murre-de Visser hebben we alle benodigde oplossingen in huis voor de (totaal)afbouw van duurzame projecten waarin zaken als BREEAM en circulariteit een rol spelen. We denken graag mee in duurzame oplossingen en passen deze moeiteloos toe.

Werkzaam in Zeeland en daarbuiten

Murre-de Visser is gevestigd in Middelburg en werkt van daaruit vaak aan projecten in Zeeland: in Walcheren, Noord- en Zuid-Beveland, Zeeuws-Vlaanderen en Schouwen-Duiveland. Maar ook buiten Zeeland is Murre-de Visser als afbouwspecialist actief. Of we nu worden gevraagd voor projecten in Zuid-Holland, zoals in de regio Goeree-Overflakkee, of voor mooie opdrachten in Brabant en daarbuiten. Wij gaan ervoor, u mag ons altijd bellen.

Ook brandpreventie

Door de grote raakvlakken met ons werk en de toenemende vraag vanuit de markt, heeft Murre-de Visser sinds 2007 ook een eigen Brandpreventie-tak. We denken graag met u mee of er voor of tijdens de afbouwfase nog belangrijke brandpreventie-opties moeten worden meegenomen. Wel adviseren we om onze collega’s van Brandpreventie eerder tijdens het bouwproces in te schakelen dan ons. Al in de ontwerpfase rekening houden met brandpreventie kan namelijk grote besparingsmogelijkheden met zich meebrengen. Brandpreventiemaatregelen kunnen dan bovendien netter weggewerkt worden door ons als afbouwspecialisten.

Certificering

Murre – de Visser Afbouwsystemen vindt het belangrijk met duurzame producten te werken. Zodoende hebben we ons FSC®-gecertificeerd. Dus ook opdrachtgevers die duurzame materialen belangrijk vinden, zijn bij ons aan het juiste adres! Vraag naar de mogelijkheden!

Ook veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn daarom ook in het bezit van een VCA*-certificaat.

Werken bij Murre - de Visser

Vandaag werk je in een hotel, morgen in een kerk, de dag erna in een sauna en wie weet waar je vervolgens weer aan de slag mag. Iedere dag heb je bij Murre-de Visser een nieuwe werkplek en elke keer een nieuwe uitdaging. De afronding is wel iedere keer hetzelfde: blije klanten en een resultaat om trots op te zijn. Dat is het mooie van de afbouwsector. Je tovert een kale ruwbouw om tot een prachtige ruimte. Hoe mooi is dat! Tel daar ook nog eens een goed salaris en leuke collega’s bij op en je hebt een top-job bij Murre-de Visser. Iets voor jou? Check onze vacatures, bel/mail voor meer informatie en/of loop eens een dagje met ons mee.

Bekijk onze vacatures