Murre – de Visser Afbouwsystemen maakt uw pand af

Sinds 2001 is Murre – de Visser Afbouwsystemen specialist in het leveren en monteren van afbouwsystemen. Wij nemen de gehele klus voor u uit handen. Naast het plaatsen van systeemvloeren, –wanden en –plafonds, verzorgen we ook de totaalafbouw. We timmeren alles voor u af. Van balustrades tot verlichtingskoven; uw pand is pas écht af wanneer wij langs zijn geweest.

Altijd op tijd klaar

Sinds de start in 2001 is Murre – de Visser Afbouwsystemen van een tweemans zaak uitgegroeid tot een team van twintig ervaren vakmensen. Wij voeren onze opdrachten uit met een gezonde mix van eigen medewerkers en een vaste kern onderaannemers. Door in gesprek te blijven en mee te denken met de klant, is het behalen van deadlines gegarandeerd. Bij ons weet u waar u aan toe bent. Wij leveren vakwerk af. Van de vloer tot aan het plafond.

‘Onze onderneming kenmerkt zich door een heldere bedrijfsstructuur met korte lijnen. No nonsense is een kreet waar we ons in kunnen vinden!’

Certificering

Murre – de Visser Afbouwsystemen vindt het belangrijk met duurzame producten te werken. Zodoende hebben we ons FSC®-gecertificeerd. Dus ook opdrachtgevers die duurzame materialen belangrijk vinden, zijn bij ons aan het juiste adres! Vraag naar de mogelijkheden!

Ook veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn daarom ook in het bezit van een VCA*-certificaat.

Murre – De Visser Brandpreventie

Door een groeiende vraag aan brandwerende oplossingen is Murre – de Visser Afbouwsystemen in 2007 de dochteronderneming Murre – de Visser Brandpreventie gestart. Dit bedrijf houdt zich bezig met de bescherming van panden tegen brand. Bekijk de pagina Murre – de Visser Brandpreventie en maak ook uw gebouw brandveilig.