01 Ons doel

Vakwerk afleveren. Altijd binnen de afgesproken tijd.

02 Onze expertise

Voor elk project een passend advies

04 Onze werkwijze

Wij denken mee en klaren de klus.

Bij Murre - de Visser Afbouwsystemen werken we met veel passie aan ieder project. Ons ervaren team met vakspecialisten rondt klussen altijd binnen de afgesproken tijd af. Doordat we betrokken zijn bij het project, zijn wij in staat om bij te sturen waar nodig. Met weinig woorden, korte lijnen en hard werken leveren we alleen projecten af waar we achter staan. Bij Murre – de Visser Afbouwsystemen communiceren we op een nuchtere, Zeeuwse manier. We komen naar de bouw toe, denken mee en maken wat moois van uw bouwproject.

Vragen? Wij helpen u graag!
20 Medewerkers
15 Jaar ervaring
Ons verhaal
05 Ons verhaal

Dé Zeeuwse afbouwspecialist

Sinds 2001 is Murre - de Visser Afbouwsystemen actief in de afbouwbranche. Vanuit Zeeland pakken we mooie projecten op door het gehele land. Toen zijn Arjan Murre en Gert-Jan de Visser met zijn tweeën het bedrijf Murre - de Visser Afbouwsystemen gestart. In de afgelopen jaren is het bedrijf flink gegroeid. Waar we vroeger met twee man de klussen klaarden, doen we dat nu met achttien vakmannen, aangevuld met een vaste kern onderaannemers.

Murre – de Visser Afbouwsystemen is zo hard gegroeid, doordat we eerlijke afspraken maken. Wat we zeggen dat doen we. Door bij te sturen waar nodig, zijn we altijd op tijd klaar. De liefde voor het vak zie je terug in onze afbouwoplossingen. Murre – de Visser Afbouwsystemen maakt ieder pand mooier.

  • Kennis en ruime ervaring

  • Kwalitatief hoogwaardige producten

  • Volgens afspraak geleverd

  • Professionele partner