Perfecte coördinatie en samenwerking met nevenaannemers

Datum: 2021 Locatie: Zierikzee

De vraag

Doel van het project was om in korte tijd samen met andere aannemers een mooi nieuw gebouw neer te zetten voor YourSurprise. Dit is een jong, snelgroeiend bedrijf dat klanten helpt met het maken van persoonlijke cadeaus.

Wanneer je met vijf aannemers tegelijk aan een project werkt, heb je korte lijnen nodig. Het moet bovendien voor iedereen duidelijk zijn wie het aanspreekpunt is. Murre – de Visser was tijdens de bouw van het nieuwe onderkomen in Zierikzee verantwoordelijk voor de complete binnenafbouw van Campus YourSurprise. Ons afbouw werk bestond uit het leveren en plaatsen van binnenwanden, plafonds, houten betimmeringen, deuren en kozijnen, binnenpuien met beglazing, schilderwerk en stucwerk.

De aanpak

We zijn voor aanvang van het project met alle partijen om de tafel gaan zitten. De  partijen bestonden uit een partij voor grondwerk bestrating,  voor ruwbouw gevel en dak,  voor de afbouw en  installaties. Samen met de bouwbegeleider en opdrachtgever hebben we een plan gemaakt hoe we dit project het beste konden uitvoeren. Toen het plan van aanpak voor iedereen duidelijk was, zijn we van start gegaan. Tijdens de werkzaamheden vond er regelmatig overleg plaats. Zo konden we goed in de gaten houden of alles volgens plan verliep en of er eventuele knelpunten waren die moesten worden opgelost.

Het project voor de Campus YourSurprise kende weinig strubbelingen waardoor de bouw uiterst voorspoedig verliep. Het feit dat we van tevoren alles goed hadden doorgesproken, wierp duidelijk zijn vruchten af. Dankzij de goede onderlinge contacten en het feit dat er een duidelijk aanspreekpunt was, konden veel zaken ter plekke op de werkvloer worden geregeld.

Het resultaat

We kunnen dankzij de juiste afstemming tussen de verschillende partijen echt spreken van een schitterend eindresultaat dat in een heel kort tijdsbestek is gerealiseerd. Er is een prachtig gebouw neergezet in Zierikzee. Dat het proces zo vlot is verlopen, is ook mede te danken aan de goede samenwerking met YourSurprise. Zij hebben zich altijd constructief opgesteld. Het is al met al een prachtig resultaat waar we trots op zijn. Tijdens het hele bouwproces gingen we voor het beste, niets was daarbij onmogelijk.