Voordelen luxe scheidingswanden

  • Voor iedere interieurstijl
  • Voor ieder budget
  • Eindeloze mogelijkheden
  • Flexibel in eigenschappen

Soorten luxe scheidingswanden

Luxe scheidingswanden zijn er in allerlei soorten. Afhankelijk van uw wensen en eisen voor uw project, adviseert Murre-de Visser u graag over de vele mogelijkheden. We zetten hieronder al een aantal veel voorkomende luxe scheidingswanden voor u op een rij.

Luxe glaswanden

Luxe glaswanden zijn de ideale keuze in luxe scheidingswanden wanneer u voor een minimalistische uitstraling en optimale lichtinval gaat. Dit type luxe scheidingswand wordt volledig op maat gemaakt en perfect passend gemonteerd. Een profielloze glazen wand zorgt voor een maximaal effect.

Luxe hout-/glaswanden

De combinatie van glazen wanden met houten accenten, zoals houten lamellen, zorgt voor een luxe en bovendien duurzame uitstraling in uw (kantoor)ruimte. Het glas biedt bovendien transparantie en licht, een onmisbaar aspect in iedere ruimte. Het hout zorgt voor extra warmte en sfeer.

Luxe systeemwanden

Onder luxe scheidingswanden vallen ook de luxe systeemwanden. Deze metalstudwanden kennen een luxe, veelal kant-en-klare afwerking en worden dan ook wel kant-en-klare wanden genoemd. Het gaat met name om systeemwanden van gipsvinyl en melamine.

Luxe scheidingswanden met gipsvinyl

Luxe scheidingswanden met gipsvinyl zijn gemaakt van een metalen profiel en gipsplaten. De gipsplaten zijn voorzien van een vinyl behanglaag. Daarmee zijn ze kant-en-klaar. De plaatsing van de wand is dus meteen ook de eindafwerking.

Luxe scheidingswanden met melamine

Luxe scheidingswanden met melamine worden toegepast in situaties waar waterafstotendheid, kras- en stootvastheid en hygiëne een belangrijke rol spelen. De eigenschap die van melamine een echte luxe scheidingswand maakt, is de afwerking. Deze is strak en glad.

Het grote voordeel van kant-en-klaar wanden is de enorme flexibiliteit in eigenschappen. Lees hierover meer bij metalstudwanden.

Totaalafbouw

U kiest voor een luxe afwerking van uw wanden. Diezelfde wens heeft u ongetwijfeld ook voor uw vloeren en plafonds. Laat ook de plaatsing en afwerking hiervan aan Murre-de Visser over. We zijn gespecialiseerd in totaalafbouw en kunnen alle afbouwwerkzaamheden, hoe groot of klein het project ook is, voor u verzorgen. Handig, want hiermee heeft u één aanspreekpunt voor de volledige afwerking. En verstandig, want met een efficiënt LEAN proces zorgen wij bovendien voor tijds- en kostenbesparingen.

Vragen? Wij helpen u graag!