Voordelen van glazen wanden

  • Lichtdoorlatend
  • Geluidswerend
  • Veilig
  • Luxe uitstraling

Soorten glazen wanden

Glazen wanden zijn er in verschillende uitvoeringen. Qua uiterlijk zit het verschil met name in de profilering. Bij Murre-de Visser adviseren we profiel- en kitloze volglas wanden voor het mooiste en strakste resultaat. Daarnaast verschilt de ene glaswand van de andere in eigenschappen. Afhankelijk van de wensen en eisen in uw project, kan een glazen afscheidingswand bijvoorbeeld in meer of mindere mate geluidswerend gemaakt worden.

Glazen wanden en geluidswering

Wanneer geluidswering in uw project van groot belang is, u dus geluiden van binnenuit of van buiten de ruimte zoveel mogelijk wilt laten tegenhouden door de glazen wand, kiest u voor een extra dikke glazen wand. Dat kan een dikke enkele glaswand zijn, of een dubbele glaswand. Er bestaat bovendien akoestisch glas. In deze dubbele glaswand zit tussen de twee lagen glas nog een speciale geluidswerende folie. Hiermee is geluidsisolatie tot wel 50dB mogelijk.

Totaalafbouw

Glazen wanden komen het beste tot hun recht in een mooi afgewerkt interieur met netjes aangesloten vloeren en plafonds. Murre-de Visser zorgt ervoor met totaalafbouw. We nemen alle zorgen van de complete afbouw van uw project van u over. De plaatsing van vloeren, wanden en plafonds, het schilder-, timmer- en stucwerk en het monteren van kastenwanden en pantry’s bijvoorbeeld. Alles is mogelijk. Zo heeft u één aanspreekpunt voor alle afbouwwerkzaamheden en profiteert u van een efficiënt en kostenbesparend proces.

Vragen? Wij helpen u graag!