Vernieuwde plafonds en wandsystemen

Klant: Brand Masters Datum: 2017 Locatie: Oosterhout

De vraag

Brand Masters is een bedrijf dat restpartijen snoepgoed koopt en verkoopt. Het bedrijf groeide binnen vijf jaar uit zijn jas, waardoor de vraag naar een nieuw, ruimer hoofdkantoor groot was. De architect wilde er een dynamisch gebouw van maken. Aan ons de taak om de bijzondere plafonds en wanden te monteren.

De aanpak

Voor deze opdracht gebruikten we HearFelt lamellen voor aan het plafond. Deze lamellen zijn gemaakt van duurzaam vilt en dragen bij aan de dynamische uitstraling van het pand. Het plaatsen van een lamellenplafond was voor ons niet nieuw, een vilten HeartFelt versie wel. Doordat het gebouw een knik heeft, hebben we alle lamellen op maat gemaakt. Naast het bijzondere plafond, kregen we van de architect ook de opdracht om de plinten in de wanden te verwerken, in plaats van ertegenaan.

Het resultaat

Zowel de architect als de opdrachtgever waren erg tevreden met het resultaat. Naast de esthetiek is ook de akoestiek van het pand goed gelukt. Door de korte lijnen met de architect konden we zo efficiënt mogelijk toewerken naar dit prachtige resultaat!