Het brandpreventie logboek

Murre-de Visser Brandpreventie brengt alle voorzieningen in kaart en deze worden in een digitaal logboek vastgelegd. In dit digitale logboek zijn alle plattegronden opgenomen van de betreffende gebouwen, waarin per locatie de foto’s van de afdichtingen kunnen worden opgeroepen. Inclusief de bijbehorende omschrijving van de toegepaste producten. Tevens zijn alle productcertificaten en het garantiecertificaat bijgevoegd. Doordat het logboek is uitgevoerd als digitaal document, kan deze te allen tijde worden ingezien en up-to-date gehouden.
Onze branche is continu aan verbetering onderhevig. Om die reden bieden wij ook onderhoudscontracten aan. U hoeft in dat geval niet meer na te denken over de brandveiligheid van uw pand. Dat doen wij voor u!

Onderhoud

Wij nemen graag de zorg voor uw brandwerende afdichtingen uit handen. Door het afsluiten van een onderhoudsovereenkomst heeft u de zekerheid dat erop geregelde tijden met een vakkundig oog naar uw bouwkundige brandwerende voorzieningen wordt gekeken. De mogelijkheden zijn legio en op uw wensen af te stemmen. Naast een compleet inspectierapport is het natuurlijk mogelijk om de tekortkomingen direct te laten herstellen door onze gespecialiseerde medewerkers, die gebruik maken van beproefde en gecertificeerde afdichtingsproducten.