Draagconstructies spelen een cruciale rol in geval van brand. Zij zorgen ervoor dat een gebouw lang genoeg rechtop blijft staan zodat mensen voldoende tijd hebben om het pand te verlaten en de brandweer haar werk kan doen. Het brandwerend bekleden van draagconstructies is dan ook een belangrijk onderdeel van de diensten van Murre – de Visser.

Welke brandwerende bekleding toegepast moet worden voor voldoende brandwering is afhankelijk van diverse factoren. De belangrijkste is het materiaal van de draagconstructie: staal, beton of hout. Daarbij spelen de dikte van de constructie en de tijdseisen voor brandwering (30, 60, 90 of hogere minuten) een rol.

Bij Murre – de Visser kennen we alle regelgeving en mogelijkheden. We passen de beste brandwerende bekleding toe voor de specifieke situatie en helpen zo brand beheersbaar te maken.

Laat Murre – de Visser een rol bekleden in uw voorbereiding

Om brandwerende bekleding goed te laten aansluiten op uw draagconstructie, denkt Murre – de Visser graag mee in het ontwerp van uw gebouw. Door vroegtijdig rekening te houden met de benodigde ruimte en afwerking van brandwerende bekleding, kunnen we voor u kosten besparen en eventuele onmogelijkheden voorkomen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt en dat u aan alle geldende regelgeving kunt voldoen. Schakel Murre – de Visser dus vroegtijdig in. We bekleden graag een waardevolle rol in uw project.

Vragen? Neem contact op!